Designed by MayaB

As you can read in my last entry I haven’t been knitting for a while, but now I’m inspired by my new energy and I’m finally an active knitter again. My WIPs are stored away for now, and I don’t think I will continue working on those projects for a while yet. All of them are garments that I won’t fit again for at least two years, and so the motivation to work on them mysteriously disappeared. I’ve also noticed that in these hormonal times I’m not a very patient person, I like to see results quickly, and so I tend to choose smaller projects at the moment. Both the glimpse I showed you in my last entry, and the teaser I’m showing you to day are from two pretty small projects, that will be finished and revealed soon. Speaking of revelations, I would like to remind you all about this wonderful site. Ravelry is a knit and crochet community, but oh so much more at the same time. It’s a knitter’s scrapbook, a recourse centre, a pattern collection, a library, and the list just continues. One of the features I really like is the opportunities and resources available for aspiring as well as established designers. I really would like to recommend Ravelry to all of my readers who are at least remotely interested in knitting. You will find the patterns for both of my new projects in Ravelry, hopefully quite soon. Today I also would like to show you the one thing in our house that we are most proud of after finishing the renovation. We removed the old and not so pretty linoleum covering the floor in the living room and kitchen, and beneath it we found an old, really worn, but very cool wooden floor. We decided to keep the original floor and we painted it red with natural and ecological wood paint, and finished with three coats of varnish to make it smooth, shiny and easy to maintain. Look at this fabulous result!

Som du kan lese i mitt forrige innlegg så har jeg ikke strikket noe særlig på en stund, men nå er jeg inspirert av mitt nye energinivå og jeg er endelig i full gang igjen. De WIPene som jeg har fra før av er alle lagret trygt og godt på loftet, og jeg tror ikke at jeg kommer til å finne de frem igjen med det første. Alle er jo plagg som jeg vet at jeg ikke kommer til å komme inn i, i hvert fall på de neste to årene, og da forsvant motivasjonen til å arbeide videre med de ganske så fort. En annen ting jeg har lagt merke til i disse hormonelle tider er at jeg har blitt en temmelig utålmodig person, jeg vil helst se resultater med en gang. Derfor velger jeg meg små prosjekter som er raske å få ferdig. Både det lille glimtet dere fikk i forrige innlegg, og smakebiten dere får i dag, er hentet fra to små prosjekt, som vil være ferdige og klare for avsløring om ikke så lenge. Og mens jeg er inne på dette med avsløringer, så vil jeg gjerne minne dere alle på dette nettstedet. Ravelry er et nettsamfunn for strikkere og heklere, men åh det er så mye mer på en gang. Det er et fotoalbum og en notatbok, et ressurssenter, en mønsterbok, et bibliotek, og listen bare fortsetter. Noe av det jeg liker aller best med Ravelry er mulighetene og ressursene som tilbys aspirerende så vel som etablerte designere. Jeg vil virkelig anbefale Ravelry til alle mine lesere som er det minste interessert i strikking. Mønstrene til begge de nevnte prosjektene mine vil du kunne finne der inne, forhåpentligvis om ikke så alt for lenge. I dag har jeg også lyst til å vise dere det som vi er mest stolte av etter at vi gjorde ferdig oppussingen av huset. Vi tok bort det gamle og utrolig stygg gulvbelegget som lå i stua og på kjøkkenet. Under så fant vi et gammelt og slitt, men kjempetøft tregulv. Vi bestemte oss for å beholde dette og malte det med økologisk beis før vi la tre lag med lakk over, sånn at det ble skikkelig blankt og lett å holde rent. Bare se på det flotte resultatet!

 

1 Comment

  1. Å, for et herlig gulv! Kul farge, og det var så lekkert å se det lilla strikketøyet ved siden av! Hva det enn kan være?
    Håper formen er bra og at magen vokser.
    Jeg kom inn på Ravelry før jul, men tiden min strekker ikke til…….har ikke hatt et eneste innlegg der enda. Kanskje jeg må vie en hel dag der inne??? Hm!

Leave a Reply

Comments are closed.