She’s alive!

Just when you all thought that this blog was dead and buried for good, I’m here to tell you that it isn’t so. I’m back, absolutely alive and more kicking than ever. You just wait and see!
But yes, it’s been a long brake. It seems like forever since me and my family packed our bags and left London to move back to Norway. It even seems like ages since we started the ”New House” project renovating the 1st floor of our house. Everything in our lives took an unexpected turn last October, and the reason for this is quite apparent in one of the pictures further down. To make the story about the last few months of my life short; I’ve been very tired and very nauseous, so either I’ve been sleeping, or sick, or occupied with trying to manage my life as a mom and master degree student the rest of the time. Unfortunately there wasn’t much room left neither for my knitting nor for my blogging. Happily this has now changed. My energy is back, and so is my creativity. This post will give you a picture update. There’s a little corner from our finished New House, there’s some pictures of the finished The Gentleman Socks that was the last project I told you about before I went on ”my blogging holiday”, you’ll get to see how I grow and thrive, and there’s a teaser from my current WIP (soon to be revealed). I will be back.

Akkurat når dere alle trodde at denne bloggen var død og begravet for alltid, dukker jeg sannelig opp for å fortelle dere at sånn er det ikke. Jeg er tilbake, absolutt i live og mer sprellende enn noen gang. Så det så! Men ja, det har vært en lang pause. Det virker som en evighet siden jeg og familien min flyttet tilbake fra London til Norge. Til og med oppussingsprosjektet vi gjennomførte i første etasje virker temmelig fjernt. Det har seg sånn at livet mitt tok en svært uventet vending i oktober, og grunnen for dette er temmelig tydelig på et av bildene over her. For å gjøre historien om de siste månedene av mitt liv ganske kort; så har jeg vært usedvanlig trøtt og kvalm. Enten så har jeg sovet, eller så har jeg vært dårlig eller så har jeg prøvd å sjonglere mine oppgaver som mamma og mastergradsstudent. Dessverre så ble det ikke mye tid igjen til hobbyer og blogging. Heldigvis er det annerledes nå, energien har kommet tilbake og det har også kreativiteten gjort. Dette innlegget gir dere en bilde oppdatering. Det er med et lite hjørne av stua etter oppussinga, og noen bilder av de ferdige Gentlemansokkene som var det siste prosjektet jeg skrev om før jeg dro på ”bloggeferie”, så får dere se hvordan jeg vokser og trives, og en liten smakebit fra en pågående WIP som snart skal avsløres. Til neste gang…

 

7 Comments

 1. så bra at du føler deg bedre, og at kreativitet og energien er tilbake. 🙂

 2. Fine sokker, og flott mage! :o)

 3. Godt å høre at du har det bedre. Håper formen holder seg nå.
  Flotte sokker og fin farge.

 4. Næmmen Maya, da! Så morro, gratulerer med snart ny baby!!!!
  Jeg har stadig vært innom deg her, men det var jo så stille, så et var morro å se at du er tilbake igjen.
  Også så lekkert dere har fått det etter oppussingen, da!!!!
  Den Bodyen får du ikke overalt, men jeg kan sende en til deg, hvis du er intrs. Men den koster “litt”, 499,- for å være nøyaktig. bare send meg en mail du, hvis du er like intrs. så fikser vi det, hvet du.
  Kjempegøy at du er tilbake, altså! Klem fra meg……og god helg!

 5. Så gøy å høre om den nye lille personligheten Maya. Klem til dere alle.
  Og forresten du Maya, du har ikke tillatelse til å være i London uten at jeg får et kaffetreff med deg altså!
  Du vet e-mailen min. Gleder meg masse til å treffe deg igjen!

 6. Gratulerer med den voksende magen!!!!

 7. Wow!! Congratulations Maya! That is some truly wonderful news (and what an adorable pregnant person you are!)

Leave a Reply

Comments are closed.