First pattern published

I just published my first pattern right here on this blog! It is a pretty simple project and you’ll have it done in an afternoon or two of knitting. I would never have imagined all the work that actually goes into making the patterns; you would think that knitting and developing the project would be the hardest task to fulfill. For me who are totally new to writing down my projects, it turned out to be at least the doubled amount of work that was necessary to get the pattern completed with the right use of words and terms. Not to mention the lay out, the photo editing and making the pdf. I really have to thank Mel and CherlylN , who took the time to proofread my pattern and give me very useful feedback. Thank you both so much!!! Hopefully this gets easier with practice, and soon you’ll find lots and lots of patterns on this site. For now it’s just the ’I Keep Hedda Warm’ sweater that is available and you can find it on my ’Patterns and Graphs’ page, or just by clicking here. If you chose to download the pattern I’ll be very happy if you leave me a message so that I can get a feeling of how many who wanted this particular one. I will be even more grateful if you later on let me know what you think of the pattern it self, hopefully after finishing your own doll sweater.

——————————————————–

Da har jeg akkurat publisert mitt første mønster, og du finner det selvfølgelig her på bloggen. Det er et veldig enkelt prosjekt som tar en kveld eller to å fullføre. Jeg hadde aldri trodd at det går så mye arbeid inn i det å skrive ned mønstrene, man ville vel tro at selve strikkinga var størstedelen av arbeidet, men den gang ei. I hvert fall så lenge dette er fullstendig nytt for meg, og ikke for å snakke om at det skulle foregå på engelsk. Heldigvis fikk jeg fantastisk og uvurderlig hjelp av Mel og CherlylN som leste igjennom mønsteret og ga meg tilbakemelding på oppsett og uttrykk. Jeg kommer nok til å skuffe mine norske lesere med at jeg har ingen planer om å lage norske versjoner av mønstrene mine med det første, men jeg vil oppfordre alle til å prøve allikevel, det er lettere enn det ser ut, og har du spørsmål så er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Mønsteret finner du inne på den delen av bloggen som heter ”Patterns and Graphs” eller ved å klikke her. Hvis du velger å laste ned mønsteret blir jeg glad om du legger igjen en beskjed så jeg kan få en viss formening om interessen for det, og enda mer taknemlig blir jeg hvis du lar meg få vite hva du syns om mønsteret etter at du har strikket det.

 

2 Comments

  1. Kjempefine dokkeklær. Har lagra kopi på pc’en. Har tenkt å strikke denne til datra, eneste aberet er at det er på engelsk, men det går nok det og nå når jeg har strikket sokker på engelsk. Ellers mye fint her.

  2. A very belated congratulations! 🙂 It is a sweet little doll sweater – I hope you were able to open & use the files ok!

Leave a Reply

Comments are closed.