Come in, have a look…

Phew… it’s done! The last few weeks have been nothing less than a triple marathon, at least, trying to get everything sorted and ready for our deadline, which we were determined to keep. And finally, we were able to invite to our grand opening (even though we finished that last coat painting the ceiling the very same morning). There’s a lovely blog post about our opening night over at Little Scandinavian, pop over and have a read. As I’ve mentioned earlier my shop, Knit with attitude, is now sharing premises with Of Cabbages & Kings, and as you can see, you’re bound to find something you like in here! So, yes we’re open, and life can finally go back to normal.

Puh… det er ferdig! De siste ukene har vært intet mindre enn ett trippelmaraton i forsøket på å rekke vår egen deadline. Til slutt kunne vi endelig invitere til åpningsfest (riktignok etter at vi malte ferdig siste strøket i taket samme morgen). Det er en kjempefin bloggpost fra åpningskvelden inne på Little Scandinavian, så ta deg en tur dit for å lese. Jeg nøyer meg med en aldri så liten fotokavalkade denne gang. Som jeg har nevnt tidligere så deler jeg nå lokale med Of Cabbages & Kings, og som du kan se, man er rett og slett nødt til å finne noe man liker her hos oss. Så, ja nå er vi åpne, og livet kan endelig gå tilbake til normalen.

Tags: , , , , ,  

6 Comments

 1. Sååå fint! Enda finere enn sist vi var der!

 2. Allsidig, du, da! Det med “alt på en gang” høres veldig ut som meg 🙂

 3. Your store is beautiful! Congrats and awesome job!

 4. beautiful work, congratulations!

 5. Så fint May Linn! Arti å se hvordan det går med butikken din dær i London 🙂 Håper alt er bra med deg og dine, lykke til videre! X

 6. Congrats!!!!
  Wow, så lekker butikk du har!!! Sånn vil jeg også ha det i “min” butikk, men det er så liten plass, så vi trykker det meste sammen og håper folk finner frem, he he
  Skal jeg til London, så kommer jeg innom, det er helt sikkert.
  Håper du blogger litt oftere……..og viser mer av dagliglivet i butikken. Lykke til.

Leave a Reply

Comments are closed.