Just letting you know…

…that I haven’t abandoned my blog again. It’s just that I’m back in London! Me and my family are staying here for a month so that I can finish some work on my master degree, and that is also the reason for the lack of knitting these days. Anyway I’m planning a huge shopping spree in a few days which definitely will involve yarn and I promise to give you all the details as soon as I’m done spending a lot of money.

—————————————————–
Jeg ville bare forsikre dere om at jeg ikke har forlatt bloggen min enda en gang. Det er bare det at jeg er tilbake i London! Vi er her i en måneds tid sånn at jeg skal få gjort ferdig noe av arbeidet med mastergraden min, og det er også derfor det for tiden blir strikket litt mindre her i gården. Uansett så planlegger jeg en større handletur som definitivt vil involvere garn, og jeg lover å komme tilbake med detaljer derfra så snart jeg er ferdig med å bruke penger.

 

Leave a Reply

Comments are closed.