Change my look?

I’ve been wondering for a while if I should change the look of this site. I used to be very happy about my selfmade layout, but lately I’ve been thinking that it might have been “to much”. What do you guys think, should I rather go for this “not so pink and easier on the eyes” layout? One thing is sure, if I choose this one I just have to do something with my green picture frames.

Which layout do you prefer?
This is better than the old homemade one.
I liked the homemade layout better.
Poll starter: MayaB   See Results

I det siste har tenkt litt på om siden min burde forandre utseende. I begynnelsen var jeg så fornøyd med min hjemmesnekra layout, men nå lurer jeg på om den rett og slett er litt “for mye”. Hva tror dere, skal jeg heller gå for denne som er litt roligere for øynene og ikke fullt så rosa? En ting er sikkert, skal jeg gå for denne så må jeg forandre de grønne bilderammene mine også.

 

5 Comments

 1. Den du har laget selv er jo liksom deg på en måte, jeg vet jo hvem sin blogg jeg er inne på da. Men denne var jo også fin… Hva synes du selv, sånn helt innerst inne?

 2. I haven’t seen the old layout, but I think the new one is quite nice. It’s uncluttered and it’s neutral enough so as to not clash with any pictures you might be posting. And I immediately feel calmer when visiting.

 3. I really like the new layout, but I have to admit to my memory being a bit bad. I do remember liking your old layout quite a bit, but now I wish I could pull it up and look at them side by side!

 4. I voted for the homemade one – I love colors and can’t get enough of them 😉

 5. Hei Maya!
  Jeg ble litt paff da jeg så den nye layouten, jeg 😀
  Hadde jeg ikke sett den gamle fra før, så hadde jeg nok bare tenkt at dette var en dus, behagelig bloggside. Pen og pyntelig.
  Men siden jeg er vant med den gamle, så tenker jeg litt sånn at “Er dette Maya, da?”. Man kan si mye om personlig layouter. Mange av dem er ekstremt slitsomme. Men din var ikke sånn. Ihvertfall ikke i mine øyne. Den var bare et lite inntrykk av Deg. Så jeg tror jeg stemmer for Mayas egenproduksjon, jeg 😉

  Lykke til med flytteprosessen, og håper alt går bra med foten!

Leave a Reply

Comments are closed.