Surprise, surprise!

Ok, so I know I promised to tell you what I’m currently working on, but I figured it would be so much more fun to let you all guess. So I decided to have a small contest here on my blog. To summarize from my last knit entry; you know that it has to be a rather small project since I’m moving in a few days, and I’m using scrap yarn since I’ve organized my stash and packed it away. You might get a clue or two by looking at the pictures as well. I’m going to draw a winner from the ones with the correct answer on Wednesday 11th. If nobody got the right answer I’m going to choose the most original suggestion as the winner. The prize you can win is a wonderful surprise!

Ok, jeg vet at jeg lovte å fortelle om mitt lille “mens jeg venter på å flytte” prosjekt, men så fant jeg ut at det var mye artigere å la dere gjette. Så jeg har bestemt meg for å avholde en aldri så liten konkurranse. Fra forrige strikkeinnlegg så vet dere at prosjektet er lite og at jeg bruker restegarn siden jeg har rydda i stæsjet og pakket alt bort. Kanskje gir bildene også noen hint om hva dette er. Jeg trekker en vinner på neste onsdag, og hvis ingen har svart rett, velger jeg ut den som har det mest orginale forslaget. Premien er en fantastisk overraskelse!

 

14 Comments

 1. I think it looks like the seat and back part that the baby doll sits on in the stroller – looks great, too.

 2. Oh, what a great idea. To replace the seat of the umbrella stroller with a knit version! I might have to try this since the cloth of my dd’s doll stroller broke ages ago and leaves the poor dolly hanging precariously over the edge!!

 3. Yay for contests!! 😉 At first I would have said a baby blanket, but after having a longer look at its shape, I think I’ll have to agree with Trek – it sure looks like the seat of the stroller. What a clever idea indeed!
  By the way, I’m still reading through your blog and absolutely adore what I see – you’ll have a new regular here!

 4. Dukke, trille uten trekk og en lang, smal strikket sak……

  Ser at 3 før meg har gjettet det samme, men det må vel uansett være nytt trekk/sete til dukketrillen?

 5. Hmmm… Et nytt “tak” til dukkevogna?

 6. It is the buggy seat for the dolls buggy! I think!

 7. Så spennende!! Det første jeg tenkte på var et dukketeppe, men da jeg så vognen så fant jeg ut at det må jo være et trekk til den? Ikke bare jeg som tror det, ser jeg… Hvis du ikke har trekket til vognen på lur et sted da… I så tilfelle så tipper jeg på en dukkekjørepose:)
  Du er ihvertfall flink som får brukt opp litt restegarn:)

 8. Definitely the seat for the stroller. I have one like that and the fabric seat is ALWAYS falling off. Great idea to knit one. 🙂

 9. Tror det er et vognteppe eller vognpose til baby born. Men det kan jo også, som andre har sagt før, se ut som et nytt “setetrekk”.

 10. Isipisi!
  Det er jo klart et etui til å putte paraplytrillen til BabyBorn oppi så den er lettere å ta med på flyttelasset!
  Laget i fine farger for at BabyBorn mamman skal skjønne at denne trillen må hun bære med seg når dere skal fly hjem!

 11. noe så enkelt som et skjerf:)

 12. hmmmmm….. I’m stumped. A baby soaker?

 13. Setetrekket har du sikkert enda en eller annen plass………..tipper på at det er en bærebag.

 14. en bærebag tipper jeg. Du har nok bare pakket ned resten til dukketrilla i all flyttestyret

Leave a Reply

Comments are closed.