Busy times

It’s already been ten days since we came back to Norway, but I’ve been so busy that I’ve hardly noticed which day it is. I’m trying to complete my master degree this summer, hopefully before the baby is born, and that really occupies my time. Not to mention being a mom, wife, friend, and a devoted knitter at the same time. So I hereby officially wish for the day to expand. The extra hours? I definitely would use them to get some sleep.

When we returned I received a wonderful surprise from my Secret Friend at the Norwegian forum Hobbyforum. Just look at this beautiful gift! Soap, tea, yarn, dried fruit bar, and a lovely knitted present for the baby as well. Additionally another gift was waiting for me, this time a book that I bought for my self, not a surprise but definitely appreciated. Anticraft, is a online, goth style, knitting and craft magazine which I’ve been enjoying for years, and now finally the book is here. “Anticraft – Knitting, Beading and Stitching for the Slightly Sinister” is just as enjoyable to read as the online magazine, if not more. I’ve also made some progress on the Tiramisu Blanket. I’ve finished about a third, so as you can see I still manage to find some time for my fibre passion.

Det har allerede gått ti dager siden vi kom hjem fra London, men jeg har hatt det så travelt at jeg knapt nok er i stand til å følge med på hvilken dag det er. Jeg prøver å fullføre mastergraden min til sommeren, og forhåpentligvis før babyen kommer, og det tar virkelig all den tida jeg har til rådighet. For ikke å snakke om det å være mamma, kjæreste, venninne, og strikkeavhengig på samme tid. Herved legger jeg inn et offisielt ønske om utvidelse av døgnet. Hva jeg skal bruke de ekstra timene til? Jo det skal jeg si deg, de skal jeg bruke til å sove.

Når jeg kom hjem lå det en flott overraskelse og ventet på meg fra min Hemmelige Venn på Hobbyforum. Bare se på denne fantastiske gaven! Såpe, te, garn, fruktbar, og en fin smekke til babyen i magen også. I tillegg lå det enda en gave og ventet i postkassa, denne var det derimot jeg som hadde kjøpt til meg selv. Anticraft er et internett magasin med annerledes strikke og hobby prosjekter som jeg har lest jevnlig i de siste årene, og nå er endelig boka her. “Anticraft – Knitting, Beading and Stitching for the Slightly Sinister” er like fornøyelig lesning som internett magasinet, om ikke mer. Tror dere ikke at jeg også har greid å gjøre litt fremgang på Tiramisu teppet, omtrent en tredjedel er nå ferdig. Så som dere kan se så er jeg fremdeles i stand til å finne litt tid til min lidenskap for fiber.

 

4 Comments

  1. Hei!
    Det teppet var så utolig fint, men jeg lurte på et par ting, hvordan lager man kanten rundt og så lurte jeg på om det er fastmasker det er laget i ??
    kjempe lyst til å prøve meg på det selv..
    kjempe fin side du har.:)
    Lene

  2. Ja det er heklet i fastmasker, kanten har jeg ikke kommet til enda og jeg husker ikke hva det sto i oppskriften sånn i farten (men det er link til den i innlegget), det er en hullrad tror jeg med staver rundt. Hvis du syns det er vanskelig på engelsk så bare si fra så kan jeg hjelpe deg i gang.

  3. har begynt på teppet, går jo kjempe fort, og er kjempe moro. ja jeg er ingen reser i engelsk så hadde vært fint om du ville hjulpet meg, trenger ikke hjelp til selve teppet, men kanten rundt hadde vært fint med litt hjelp:)

  4. Hei 🙂 synes det var veldig vanskelig å forstå oppskriften på engelsk. Kunne du forklart meg? har lyst til å hekle dette til tantebarnet mitt:)

Leave a Reply

Comments are closed.