DIY

My list of wonderful DIY projects, that I love but probably never will have time to do, is continuously growing. My last DIY post that I did here on the blog was quite popular, and so I’m thinking why not make this a regular thing. If I don’t find time making them, maybe you will, and that is much better than just leaving them to “collect dust”. And really, if you do feel inspired to give it ago, please tell me how it went!

Lista mi over fantastiske gjør-det-selv prosjekt, som jeg er fullstendig forelsket i men som jeg antageligvis aldri får tid til å lage, vokser for hver dag. Det forrige gjør-det-selv innlegget jeg skrev var populært blant dere som leser bloggen min, så nå tenker jeg at jeg kanskje bør kjøre sånne innlegg jevnlig. Hvis jeg ikke klarer å finne tid til å gjennomføre dem, kanskje du gjør det, og det er mye bedre enn å bare la de ligge “og samle støv”. Og virkelig, skulle du bli inspirert til å prøve noen av disse, vær så snill å fortell meg hvordan det gikk.

Hanging air plant containers/Hengende planteholdere


Crystal egg – chemistry project/Krystallegg – kjemiprosjekt


Midsummer flower crown/Midtsommerblomsterkrans


Make your own coffee syrup/Lag din egen kaffesirup


Make a tea pot lamp/Lag en tekannelampe


Tags: , ,  

7 Comments

 1. Hengende potteplanter 😉 Hvordan i all verden skal man få vannet dem? Leser bloggen din jevnlig, er kanskje ikke så flink til å skrive kommentarer alltid. Ha en fin sommer!

 2. Må lage kaffesirup snarest ! Hils hemat og stor klem til deg 🙂

 3. Du, dette er en type planter som kalles “air plants” og som ikke trenger jord (!), i akkurat dette prosjektet så er de hengt opp på badet og vannes av damp fra dusjen. Henger du de et annet sted så trenger du bare å spraye de litt nå og da.

 4. Av alle gjør det selv prosjektene her så er det også kaffesirupen jeg er mest ivrig etter å få gjort! Men det kom vel ikke som noen bombe. Ses til sommeren!

 5. Heisann Maya
  Nå var det jammen lenge siden!
  Det var kjempekoselig å se at du hadde besøkt bloggen min. Så nå tar jeg med linken din og får satt den inn hos meg igjen, og så sees vi vel med jevne mellomrom.
  Ps: bloggen din er herlig og interresant! 🙂

 6. I’ve seen many of these floating around pinterest. I especially love the tea lamp! That’s completely adorable. I hope you are able to complete some of these and show us how they turn out.

 7. knittynutter

  wow, great projects, i love the hanging air plants and crystal eggs.. what fun..

Leave a Reply

Comments are closed.