This is my life

Yep…this is a bragging entry. Look what I’ve got! We decided to extent our family with these two new precious family members. Let me introduce you to the lovely and pretty Macbook, and to the sharp and tough Finepix. I know, the picture is quite dark and not very sharp, but that’s because it was taken with my old camera. So I promise from now on the pictures published on this blog will be much better, just you wait and see.

Pixeriot tagged me! I’m supposed to give you seven random facts about myself, but before I do let me make something perfectly clear. I don’t like these blog tags, they remind me of chain letters, and I really don’t like those either. There is always an echo of force and guilt incorporated in chain letters; I find them scary and not humorous at all. Now, that’s been said, Pixie is a doll and at the moment I consider her my best web friend, after all she got the Knittyheads wearing up and running again. So I’ll make an exception, but only this time.

1 – I’m stubborn.
2 – I’m creative.
3 – I’m loved.
4 – My favorite sandwich is the same today as it was when I was a child.
5 – I have five tattoos, but I can’t see any of them looking straight in the mirror.
6 – I’m a natural redhead.
7 – I’m passionate.

Jepp, dette er et skryte innlegg. Bare se hva jeg har fått! Vi bestemte oss for å utvide familien med disse to nye medlemmene. La meg introdusere dere for den snille og søte Macbook og for den skarpe og tøffe Finepix. Dette bildet ble nok litt mørkt og uskarpt, men det er jo fordi det er tatt med det gamle kameraet vårt. Jeg lover at heretter blir det mye bedre bilder på bloggen, bare vent og se.

Pixeriot tok meg, jeg har’n! Jeg skal liksom gi dere syv tilfeldige fakta om meg selv, men før jeg gjør det er det noe jeg vil gjøre klart. Jeg liker ikke sånn blogg sisten, det minner meg om kjedebrev, og jeg er ikke særlig glad i de heller. Det er alltid et spor av tvang og/eller dårlig samvittighet inkorporert i kjedebrev. Jeg finner de skremmende og ikke humoristiske i det hele tatt. Nå når det er sagt så liker jeg Pixie så godt at jeg skal gjøre et unntak, tross alt så fikk hun i gang Knittyheads nettringen igjen, men det blir bare denne ene gangen.

1 – Jeg er sta.
2 – Jeg er kreativ.
3 – Jeg er elsket.
4 – Favoritt pålegget mitt er det samme nå som det var når jeg var lita.
5 – Jeg har fem tatoveringer, men jeg kan ikke se noen av dem når jeg ser meg i speilet.
6 – Jeg er naturlig rødhåret.
7 – Jeg er lidenskapelig.

 

3 Comments

  1. Jeg gleder meg allerede til å se bildene, Maya……!
    Grattis med det nye! Alltid spennede med noe nytt!
    Og alle vet vel at rødhårede er lidenskapelige. Jeg er mørkhåret og har temperament, med litt rødt innimellom….hi hi……Litt kjeftete også! He he.

    Håper du koser deg i Pinsehelga. Jeg har et hav med husarbeid som venter, men….jeg tror jeg baker muffins og strikker litt istedet. For DET er jo mye hyggeligere, ikke sant!?

  2. Awww, you are so sweet! I’d love to hear more about your tattoos. *HUGS*

  3. I felt the same as you about memes, but I like reading other peoples so I do answer them sometimes!

Leave a Reply

Comments are closed.