I’m lazy…

…and that is just one of my many excuses for not writing entries as often as I should. Another excuse is that the weather in London is just fantastic these days, so we’re never home, enjoying sunny days and having wonderful picnics outdoors. I’m also quite annoyed with my camera which I never seem to be able to take good pictures with, somehow the color or the light comes out wrong. My final excuse is this, I don’t have anything to show you. It’s not because I’m not knitting, no excuses there, but all of my projects these days are quite large and the progress from time to time doesn’t seem worth documenting. Promise: I will become better, I will write a new entry before this week is over, and I will show you a picture as well.
———————————————-
Jeg har mange gode unskyldninger for ikke å ha skrevet i bloggen på ei stund. En av dem er at jeg rett og slett er lat. Vi har noen fantastiske late og solfylte dager her i London for tiden, og mange av dem tilbringes på piknik utendørs. En annen unskyldning er at prosjektene jeg jobber med for tiden er så store, jada jeg strikker nemlig….ingen unskyldninger der, så det er liksom ingen vits i å fotografere de fra gang til gang. Løfte: Jeg skal skjerpe meg, jeg lover å skrive et innlegg før denne uka er over, og attpåtil skal jeg vise frem et bilde.

 

3 Comments

  1. Det var bra å høre, for jeg er stadig innom her, men ingenting nytt å se! Gleder meg alt, he he…………….

  2. Sola og varmen drar oss ut av husene fortiden ja.
    Synes ikke du skal ha dårlig samvittighet for at det er mindre oppdateringer. Jeg har også som regel store prosjekter og jeg ser at når jeg driver med store ting blir det mindre med håndarbeidsoppdateringer i bloggen min.
    Ha en fortsatt fin dag!

  3. Da surfer jeg innom IGJEN, for å ønske deg en riktig god helg!

Leave a Reply

Comments are closed.