Sexy Summer & Exhibitionist 3

I’m having so much fun with the Exhibitionist, seeing how alike the Knitters are, and yet being quite diferent. This last week’s challenge was to show where you knit, and like most of the other participants I knit everywhere. I knit on the bus, train, and the tube, in waiting areas, in lecture, in cafés, yes everywhere. And like most others I have a favorite corner in the couch where I knit, right in front of the TV so I can listen to my favorite shows while knitting.

I’ve signed on for a new KAL going on at the Norwegian forum DinHobby. It’s named the Sexy Summer Along, and the plan is to knit something to wear this summer that makes you feel gorgeous and sexy. I’ve been planing to knit the Plum Perfectica dress from Vouge Holliday 2006 for a while, a project that I think fits this KAL properly. There’s a pic from the magazine further down on this site. The Kal started Mars 15th and even though I’m in a hurry to finish the baby sleepingbag before the receiver grows out of it, I couldn’t keep my self from starting on the dress. The pattern is so fun to knit and really adictive, it is so cool to see how the project developes. On the picture I’ve just finished one and a half of the 8 repetitions which make the body of the dress. I’ve been struggling with the light in my pictures tonight, the color of the dress is much more purple than what the picture shows and the pattern didn’t come out as good as I wanted to. I’ll try to take better pictures next time. But as you can see from the Exhibitionist picture of my couch there’s no purple dress there, the reason is that I really have to finish the sleepingbag. So the dress is stored away and the sleepingbag is back on the sticks. I just finished increasing the stitches for the arms on the back piece, so there is not much left: the arms, the hood and the finishing. The sleepingbag turned out to be an incredible boring project, but now I’m hoping that the unfinished dress in the closet will motivate me to finish it fast.

Det er artig å se hvor like og ulike vi strikkere er. Eksibisjonist 3 handlet om hvor vi stikker, og tar du runden til deltagernes blogger vil du finne mange like svar på utfordringen. Jeg skiller meg ikke særlig ut fra mengden, som de fleste strikker jeg stort sett over alt. På bussen, undergrunnen og toget, på venterom og i cafeer, på forelesning og så videre og videre. Og i likhet med flere har jeg okkupert en bestemt krok av sofan, rett foran tv’en så jeg kan høre på favoritt seriene mine.

15. Mars startet Sexy Sommer Kal på DinHobby hvor vi skal lage noe som får oss til å føle oss lekre til sommeren. Jeg har lenge hatt lyst til å strikke Plum Perfectica kjolen fra Vouge Holliday 2006 (det er et bilde fra magasinet lengre ned i bloggen), og denne alongen var en perfekt anledning til å få det gjort. Selv om jeg egentlig har det travelt med å få ferdig kjøreposen som jeg holder på med, så klarte jeg ikke å la være med å begynne på kjolen. På bildet har jeg kommet så langt som til en og en halv av rapporten som skal gjentas 8 ganger, og som utgjør kroppen av selve kjolen. Jeg har hatt problemer med lyset på bildene mine i kveld så fargen og detaljene kommer ikke så godt fram som jeg skulle ønske. Som du ser på Eksibisjonist bildet av sofakroken min så er det derimot ikke kjolen som ligger der, men kjøreposen. Jeg må bare få den ferdig, så kjolen er pakket bort inntil videre. Jeg har akkurat gjort ferdig økingen til armene så det er ikke så mye som gjenstår. Dette prosjektet viste seg å bli utrolig kjedelig, men nå håper jeg at den uferdige kjolen vil motivere meg til å få det som står igjen unna i en fei.

 

2 Comments

  1. Der var du jo! Stakkars deg som har hatt ørebetennelse….det er nok vondt!
    Ja, jeg ler når jeg ser flere av oss har “strikkeplass” i sofaen. Det er jo der vi sitter mest…ja, foran TV`n da! Det er ligsom LOV å se på tv når man har et håndarbeid, da bruker man tiden til noe fornuftig alikevel!
    Håper du har hatt en fin dag!

  2. Hei. Her er jeg innom igjen, bare for å ønske deg en riktig god helg!

Leave a Reply

Comments are closed.