Angelknits London

It’s been a few days since the last entry. The reason for this is that I’m working on larger projects, and it takes longer to make some progress worth showing, so I don’t have any photos to share at the moment. However, I’m really exited about something that I want to share, and although I don’t have any pictures, it is still knitting related. I’ve just joined my first knitting group Angelknits. The group meet up at a pub for knitting and drinks every Tuesday, and I’m so looking forward to attend next week. And the best thing is that I don’t have to travel far at all to get there.
——————————————————
Det har gått noen dager siden forrige innlegg. Det er fordi jeg bare jobber med store prosjekt for tiden, og da tar det jo litt lengre tid å strikke videre, for hver gang det er verdt å vise frem framgangen på bilde. Så i dag har jeg faktisk ikke noe bilde å vise frem. Men det har skjedd noe annet som jeg er kjempebegeistret for, det er strikkerelatert og derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg og fortelle om dette. Jeg har blitt med i min første strikkegruppe. Den heter Angelknits, og de møtes hver tirsdag på en pub i nærheten av der jeg bor, for strikking og sosialt samvær. Gjett om jeg gleder meg til å troppe opp nå i neste uke!

 

2 Comments

  1. Det lät mysigt. Hoppas att du kommer att trivas där . Kram Stina

  2. Å,så heldig du er som har blitt med i en slik gruppe med felles interesse! husk å ta noen bilder fra møtet deres da, så kan vi også føle at vi var med.

Leave a Reply

Comments are closed.