Easter knitting

I am celebrating Easter in bed. My mom came from Norway to visit us bringing lots of Norwegian food and sweets. We were planning to party! My husband and I had our ten-year anniversary day as a couple on Thursday. We were planning to celebrate! I’m in bed with the worst tummy ace ever, and I’m feeling very very sorry for my self. So this entry is actually written with the intention to whine. Happily there is knitting! The picture shows what my needles are busy with these days. These projects are soon done, so after all, something good comes out of staying in bed too.

Jeg feirer påske i senga. Mamma kom helt fra Norge for å besøke oss, og hun hadde med masse norsk mat og påskemarsipan. Vi hadde planlagt å feste! Min kjære og jeg hadde tiårsdag som kjærester på torsdag. Vi hadde planlagt å feire! Men nei, jeg er i seng med den verste omgangsyka noensinne, og jeg synes veldig synd på meg selv. Så dette er rett og slett et sutreinnlegg. Heldigvis så finnes strikking! Bildet viser hva pinnene mine er opptatt med for tiden. Disse prosjektene er jeg snart ferdig med, så til tross for magevondt, noe godt kommer det ut av å tilbringe tid i senga også.

 

7 Comments

  1. Å nei! Så kjedelig å ligge til sengs, også mageau da!!!! I påsken!? Helligbrøde eller noe…
    Håper du blir fort bra igjen! Godt å se at du har noe å drive med når du ligger der da! Nydelige farger i den blå tingen (som jeg ikke umiddelbart ser hva er forno.)

    Stor påskeklem fra Gakka

  2. Uffameg…er det meg som har smittet deg??? jeg har nemlig vært igjennom en mild form for omg.syken, der jeg måtte på do hele tiden. Holdt på i 2 uker, men er bra igjen nå. Men det er jo aller verst når det kommer begge veier. har vært der også, jeg. God bedring, håper du er frisk når jeg skriver dette.
    Grattis med 10 år som kjærester. Vi kan feire 10 år som ektefolk til høsten, og 20 år som par til jul. Tenk, vi har holdt ut så lenge!
    Nå er jeg å farten til jobb……skal bli rart å jobbe igjen, etter sååå mye fritid. Og det var superhardt å stå opp i dag morres. Mest synes jeg synd på ungene.
    Ha en fin uke, Maya.

  3. Håper du er på beina igjen nå Maya, og at påsken ikke ble så aller værst etterhvert!

  4. Leit å høre at du har vært syk, men disse magesjaugreien går som regel over etter et par dager, selv om det er helt pyton når det står på.

    Gratulerer til deg og din kjære med jubileet.

    Klem

  5. I love the headband. Will you be publishing the pattern?

  6. Yes I will. I’m just in the process of writing the pattern, and have done a photo shoot of the finished result. Can’t wait to show it off, cause I’m pretty pleased myself.

Leave a Reply

Comments are closed.