Stripes – Striper


I’ve joined a picture along which Sylvia has started. “Tema” is about making the creativity flow through assosiation. We’re given a different topic each week and are supposed to publish a picture on our blogs related to that theme. This week the topic is stripes. I haven’t had time to reflect much about the photos this week, working to finish and launch this weblogg, and I barely managed to keep the deadline. Both the pictures show objects found in my house.
Stripes1

Stripes2
Jeg er med på en bildealong som Sylvia har startet. Hver uke får vi et tema og skal ta bilder for å legge ut på bloggen i henhold til temaet. Formålet er å øke kreativiteten gjennom å trene opp øyet på å bli flinkere til å se seg om og legge merke til detaljer. Denne ukens tema har vært striper, og begge bildene er av objekter funnet hjemme hos meg. Det har ikke vært mye tid til overs for å gjennomføre ukens oppgave, jeg har jo vært så opptatt med å få på plass denne bloggen, men som dere ser så rakk jeg tidsfristen akkurat.

 

1 Comment

  1. GRATULERER SÅ MYE MED NY BLOGG!!
    Masse FLOTT her!! 😀 😀

Leave a Reply

Comments are closed.