Not Another Pink Pinwheel Blanket

So the baby pinwheel blanket is finally done. Actually it was finished last Thursday, but I’ve been waiting for some decent weather to be able to take some nice pictures to show off. In the meantime I’ve had the chance to come up with a name for this design and I ended up naming it Not Another Pink Pinwheel Blanket, with reference to my post about gender specific colours. What do you think of the background? It is a skateboard ramp. On my search for a good spot, I just couldn’t resist showing you my blanket on that massive graffiti, even if it doesn’t show at all with the blanket laying over it. I’m pretty pleased with the way this blanket turned out even though I didn’t have enough yarn to do the edging I originally wanted to do. The blanket is approximately 100 centimetres diameter, and I didn’t want to end up with a blanket that wouldn’t properly wrap around the baby. I want to publish this pattern here on my blog, but I might wait until I’ve been able to whip up another blanket with the alternative edging so that I can include that in the pattern as well together with pictures of course. Tomorrow I’m going to visit and give away my present, and I really do believe the receiver will snuggle up in it just fine. I can’t wait to see her!

PinwheelBlanket3.jpg

PinwheelBlanket4.jpg

Endelig er sirkelteppet ferdig. Egentlig var det ferdig sist torsdag, men jeg har ventet på fint vær så jeg kunne få tatt noen ordentlige bilde for å vise frem. I mellomtida har jeg hatt anledning til å pønske ut et navn på dette designet, og det endte opp med å hete Not Another Pink Pinwheel Blanket (Ikke Enda ett Rosa Sirkelteppe), med referanse til innlegget mitt om kjønnspesifikke farger. Hva syns du om bakgrunnen forresten? Det er en rullebrett rampe. På min leting etter et bra sted for å ta bildet, kunne jeg rett og slett ikke motstå den massive graffitien, selv om den ikke er særlig synlig når teppet ligger oppå. Jeg er ganske fornøyd med hvordan dette teppet endte opp selv om jeg måtte nøye meg med en litt annen kanting enn den jeg hadde tenkt å bruke. Teppet er cirka en meter diameter og jeg kunne ikke risikere at det ikke ble stort nok til å kunne tulles ordentlig rundt tulla. Jeg har tenkt å publisere mønsteret her inne på bloggen, men det spørs om jeg venter litt, så jeg rekker å strikke et teppe til med den kanten jeg egentlig ville ha. Så får jeg med begge alternativene i mønsteret også, med bilder så klart. I morra skal jeg på babybesøk for å gi bort teppet, som jeg tror kommer til å falle i smak. Jeg kan ikke vente til jeg endelig får se lillepia!

 

7 Comments

  1. Knallfint teppe du har laget. Fargene var friske og fine.

  2. Åjjjj! Så lekkert det ble! Likte fargekombinasjonen kjempegodt! Og så masse deilig grønt da!!!!=D
    Jeg synes folk kunne brukt mer grønt og brunt til bebisene sine jeg;)

  3. Kjempefint teppe og morsomt mønster. Sikkert gøy å strikke!

  4. Teppet ble flott! Fine farger også.

  5. It’s gorgeous! Completely agree with the gender colours on babies. My girls used lots of blue when they were little.
    Have a nice weekend!

    Det er bare helt nyydelig! Kan ikke bli mer enig med deg om kjønnspesifikke farger. Jentene mine brukte veldig mye blå da de var små.
    Ha en fortsatt fin helg!

  6. NOE SÅ VAKKERT! noen ganger skulle jeg ønske at det var mulig å ¨å med tonefall i kommentarene, akkurat som nå, for da hadde du hørt hvos v a k k e r t jeg syns det e r !!!

  7. nyyyyydelig! =) du er virkelig flink! 🙂 og flotte farger! 🙂

Leave a Reply

Comments are closed.