I’m in!

As many other knitters these days I’ve been waiting (not so) patiently to receive my invite to join Ravelry, and finally I’m in. There’s a lot to learn before I’m able to use it constructively, but so far I’m impressed and sure that this will be both useful and fun.
I just decided to go back to my old look, and I’m quite happy with that decision, the poll ended up so even that there was no help in the results. I just had to decide myself if I wanted to be “cleaner” or if I should go with the “messy” me. I ended up with the alternative that I recon is the most me. But I think I’ll drop the green picture frames to make the site less “messy”. On Wednesday I drew a winner of my small contest. And I, who thought that this would be a challenge, I guess it actually was quite easy cause most of the answers were right. I’m making a seat for the doll’s stroller. The winner is Discoknits, can you please send me your address to maya001 at mac dot com, and I’ll send you your prize.

Som veldig mange andre har jeg ventet på å motta min invitasjon til å få komme inn på Ravelry, og nå er jeg endelig der. Det er litt å sette seg inn i begynnelsen, men jeg er sikker på at etter hvert så blir dette både nyttig og morsomt. Jeg har forresten akkurat bestemt meg for å gå tilbake til mitt gamle blog utseende. Jeg endte opp med at det er jo dette som er mest meg. Så får jeg heller se om jeg orker å lage en helt ny meg senere, men en ferdiglaget blir det altså ikke. På onsdag trakk jeg en vinner av konkurransen min, det ble Dickoknits som vant, det jeg lager er nemlig et sete til dukkevognen.

 

3 Comments

  1. Yay for Disco! She’s great. 😀

  2. Yay for Ravelry – you’re going to enjoy it big time! Buit let me warn you: It’s a time killer, really! Lately, I’ve spent almost one full day on that page and didn’t even realize how quickly time was passing! 😉 Enjoy!

  3. Jeg har vært på ferie, derfor har det vært litt stille fra denne kanten, men nå kommer jeg til å dukke opp igjen med gjevne mellomrom!
    Flytter dere tilbake til Norge nå? Kan forstå at det er litt vanskelig å flytte fra en by dere har blitt så glad i. Men alt ligger åpent, er ikke det fint?

Leave a Reply

Comments are closed.