Getting ready

In a few days I’m going home to Norway, I’ll be staying in the hospital for a few weeks having an operation in my ankle. So yesterday I went to my local yarnstore to get ready for a long stay in bed. This increased the yarnstock, but it’s all planned for. The pink is going to a cardigan I’m starting on soon, and the light green will be used to finish an ongoing project (for now I’m keeping it a secret which project I have in mind). I also got some knitting accessories and my first(!) knitting magazine. I’ve allready fallen in love with at least two patterns from the magazine so I guess it won’t be long before I’ll be back in the store buying more yarn.
ShoppingJan
Jeg gjør meg klar til å dra til Norge for å ha en operasjon i ankelen, noe som innebærer noen uker i senga. Så det var klart at jeg måtte innom garnbutikken og hamstre for roligere tider. Det rosa garnet skal bli en omslagsjakke som jeg har gått og fundert på, det lysegrønne skal inn i avslutningen av et annet prosjekt. Foreløpig holder jeg hemmelig hvilket prosjekt. Jeg fikk også med meg noe tilbehør, og det første(!) strikkebladet jeg noen gang har kjøpt. Jeg forelsket meg i selve bladet og flere av oppskriftene inne i det, så det blir vel ikke så alt for lenge før garnbutikken får besøk av meg igjen.

 

Leave a Reply

Comments are closed.