Simple solution

A baby girl was born with minor hearing difficulties, she needs to wear hearing aids but keeps pulling them out.
Sometimes the simplest of solutions are the best! This headband is designed narrow in the back so it easily stays in place, then simple increases and decreases make sure it gets wide enough to cover the ears. It is super cute and a pretty wardrobe accessory for any little girl, also for those with perfect hearing. This pattern is really simple and is suitable for the beginner crocheter. And best of all, the pattern Phoebe is now available for free, right here!

Ei lita jente ble født med hørselsproblemer, hun trenger å bruke høreapparat men plukker de ut av ørene hele tida. Noen ganger er de enkleste løsningene de beste! Dette hårbåndet er designet slik at det er smalt i nakken så det sitter godt på plass, enkel økning og felling av masker sørger for at det er vidt nok til å dekke ørene. Hårbåndet er supersøtt og et lekkert tilbehør for alle småjenter, også for de som har perfekt hørsel. Dette mønsteret er veldig enkelt, og passer godt som et første prosjekt for de som ikke har heklet før. Og det beste av alt er at mønsteret Phoebe nå er tilgjengelig helt gratis her!

Tags: , , , , ,  

4 Comments

  1. Veldig lurt! Men drar hun ikke av seg pannebåndet? Kan tenke meg at hun finner ut av det etterhvert 🙂

  2. And not only does this help keep those hearing aids in place but it’s awfully pretty on such a pretty little darling!

  3. She looks so adorable in her little headband! It’s wonderful that you created something so functional and fashionable to help her!

  4. This is such a lovely idea. It’s funny but I never thought of babies wearing hearing aids, I can see how it must be fiddly to stop them flinging them about- she looks adorable 🙂

Leave a Reply

Comments are closed.