Show off!

So finally there are some finished knitting to show off! Remember this one, Maya’s sexy vest, then you might remember that I was not very happy about the end result except from that I really fell in love with the yarn – Debbie Bliss Eco Baby 09. And as soon as the vest was finished I decided to frog it and use the yarn for something different. As you can see on my face, I’m much more pleased with this one. The patterns for both my failed vest and this The Karma Tank can be found in Custom Knits by Wendy Bernard.

Endelig har jeg noen ferdige prosjekt å vise frem! Husker du denne, Maya’s sexy vest, da husker du kanskje at jeg ikke var særlig fornøyd med hvordan den ble seende ut, bortsett fra at jeg forelsket meg fullstendig i garnet – Debbie Bliss Eco Baby 09. Så snart vesten var ferdig bestemte jeg meg for å rekke opp og bruke garnet til noe annet. Som du kan se på ansiktsutrykket mitt så er jeg mer fornøyd med det nye prosjektet. Mønstrene til både den mislykkede vesten og denne The Karma Tank finner du i Custom Knits av Wendy Bernard.

Not only that, I’ve finished another one of Wendy’s designs from this book, The Favorite Cardigan. If you have a look at my project page over at Ravelry, you can read my comments on all my projects from this book and I have to be honest and say that there have been a few issues with the shaping, but over all I’m pleased with how the end results turned out. Now, over to other books and new ventures!

Ikke bare det, jeg har gjort ferdig enda en av Wendys modeller fra denne boka, The Favorite Cardigan. Hvis du tar en titt på prosjekt sida mi inne på Ravelry så kan du lese de kommentarene jeg har på mine prosjekt fra denne boka, og jeg må være ærlig å si at det var enkelte ting jeg ikke har vært så fornøyd med, men i det store og hele syns jeg at sluttresultatene ble fine. Nå er jeg klar for andre bøker og nye utfordringer!

Tags: , , , ,  

11 Comments

 1. Great sweater and fabulous color!

 2. Fine plagg, og så bra at du fikk brukt garnet til noe du ble fornøyd med. 😀

 3. Nydelige plagg til deg begge to!

 4. I really like the design of the cardigan and the color. Judy

 5. They both look terrific on you! The tank is so flattering and the green cardigan is the perfect color and I love the black buttons. Congrats on two successful knits.

 6. Beautiful, well-done pieces!

 7. Wow! These both turned out great and I love the colors you chose for both of them. I’ve really got to get with the program and get my projects finished. I have two on the needles also.

 8. Jeg forstår at du ble mer fornøyd med singleten enn vesten, den fikk jo en litt rar passform… Men denne er flott, og så sitter den som støpt på deg. Herlig jakke også. Lekker farge!

 9. Beautiful FOs! I love the color you choose for the Favorite Cardigan 🙂

 10. Det er så mye bedre å rekke opp ting for å bruke garnet til noe nyttig, enn at plagget bare blir liggende. Jeg har en jakke, som jeg faktisk brukte en periode, som jeg nå lurer på om skal bli noen mindre prosjekter i stede.. Uansett, det er to flotte plagg du har strikket. Min personlige favoritt er jakken, men så er jeg jo glad i jakker da 😉

 11. stunning blog and pictures!!

Leave a Reply

Comments are closed.