Finished

Finally a new entry. I have this neverending earinfection which keeps knocking me out again and again. I’ve had it three times in two months now, and every time it makes me feel really ill and not able to do anything. I just started my third treatment with antibiotics, and I really hope that the medicines will kill the infection for good this time. Anyway, I finally managed to sit down in front of the computer and I’m so pleased to show you the finished baby sleepingbag. The pattern is from Garnstudio, unfortunately not in English. I used Rooster’s Almerino Aran yarn, color ocean, which is incredible soft. The only alteration I did was to add the crocheted edging, which is made of a cotton/silk lace which I don’t remember the name of. I haven’t damped the sleepingbag yet, but that is the only thing left to do before I ship it off to Norway. I really hope the receiver (or actually his mom) will like it and use it a lot. While I’m at it I also would like to show you a new picture of my dress, the project I’m working on in the Sexy Summer KAL. I took it outside to take the picture, and now I think you can get a more true impression of the color and the knitted pattern. I’m about half way through the main part of the dress, and it’s fun to see how the shape comes out and unveils itself as I’m getting further and further.

Endelig har jeg fått satt meg ned for å skrive et nytt innlegg. Det har vært stille på bloggen ei stund, og det er fordi jeg har en ørebetennelse som aldri ser ut til å gi seg. Tredje gangen på to måneder, og jeg blir like slått ut hver gang. Nå er jeg igang med en antibiotikakur som jeg håper vil ta knekken på denne infeksjonen en gang for alle. I det minste har medisinene ført til at jeg føler meg bedre sånn at jeg nå er i stand til å få vist frem den ferdige kjøreposen. Mønsteret er fra Garnstudio og jeg har brukt Roosters Almerino Aran garn i fargen Ocean, som er vannvittig mykt. Den eneste forandringen jeg gjorde på mønsteret var at jeg la til heklet kanting, det er gjort med silke/bomull bånd som jeg desverre ikke husker navnet på. Det som gjenstår er dampingen, for det har jeg ikke fått gjort enda, så er det å sende kjøreposen avgårde til Norge. Jeg håper virkelig at mottakeren (eller rettere sagt mamman hans) vil like den og bruke den masse utover våren og sommeren. Mens jeg nå er i gang har jeg også lyst til å vise frem kjolen jeg jobber med på Sexy Summer KAL. Jeg tok med meg arbeidet ut for fotografering, og i det lyset tror jeg dere kan få et ganske riktig inntrykk av fargen, og ikke minst mønsteret. Jeg har kommet omtrent halvveis og det er artig å se hvordan fasongen nå begynner å komme frem.

 

5 Comments

 1. Den kjøreposen ble skikkelig lekker!!

 2. flott kjørepose! 🙂

  joda jeg fikk da gjort noe i går, til og med litt skolearbeid selv om det ikke virket slik. 🙂 i dag har jeg fått unna det siste på eksamensmappa, tror jeg (på skolen denne gangen) så nå kan jeg kanskje strikke litt i kveld med god samvittighet. 🙂

 3. Tenk å strikke en kjole, da!!! Du må være tålmodigheten selv, du!
  Kjøreposen ble nydelig, og virket veldig myk og god. Hvem blir ikke glad for en slik!
  Uffda, ørebetennelse, det er vodt! Kanskje du skal skylle nesa di litt ofte med saltvann? ….sier jeg som nettopp har blitt frisk etter en bihulebetennelse. Var helt slått ut en uke. Men sitte, det kunne jeg. Ble mye pc og håndarbeid (og ikke noe husarbeid) but who cares?? 😉

 4. Så flott kjørepose. God bedring og god helg.

 5. I saw your post on knitty and came by to take a look at your baby sleeping bag. It is adorable!!!! I’ve always wanted to make one like that… too bad the pattern is not in English.

Leave a Reply

Comments are closed.