Exhibitionist – Challenge 6

This was supposed to be an “FO-entry” showing of the finished baby sleepingbag, but somehow I messed up the white balance while taking the pictures so the colors came out completely wrong. I didn’t notice until I sat down to edit the pictures and then it was too late to take new ones today. So I’ll give it another try tomorrow, cause I’m really eager to show you the finished result, which I’m actually quite pleased with. Luckily I didn’t mess up the Exhibitionist picture so I still have something to show you. This week, and also the last week of the Exhibitionist Challenge was all about weird, strange, funny, unusual and/or distinct stuff. The participants had to show off the thing they have that matches most of these terms. My solution is something that I now understand is quite common, but when I first saw theese it seemed to me as really weird things. Knitaddicts LOVE gadgets, and this was one I just simply had to own. These are ponpon makers. Each set consists of four parts, you put two and two together in two halfcircles, then you wind the yarn around them. Then you connect the halfcircles into one piece, and cut the yarn open, you tie a knot and voila… a ponpon.

Dette skulle egentlig være et “Ferdig-innlegg” hvor jeg skulle vise frem kjøreposen, men på en eller annen måte så rota jeg med hvitbalansen når jeg skulle ta bildene så fargene kom ut fullstendig feil. Jeg oppdaga det ikke før jeg skulle sette meg ned for å redigere dem, og da var det for sent til å ta nye i dag. Men det skal jeg få gjort i morra, for jeg er ivrig etter å få vise frem det ferdige resultatet som jeg faktisk ble ganske så fornøyd med. Heldigvis så rota jeg ikke med Eksibisjonist bildet, så jeg har i hvert fall noe å vise frem. Eksibisjonist er nå avsluttet for denne gang, og den siste utfordringen handlet om merkelige, rare, morsomme, uvanlige og/eller annerledes ting. Vi skulle vise frem det vi har som passer til flest av disse begrepene. Jeg har valgt å vise frem noe som jeg etterhvert har skjønt er forholdsvis vanlig, men første gang jeg så denne synes jeg den var veldig snodig, om ikke unødvendig. Strikkeavhengige damer med respekt for seg selv ELSKER “saker” så det spiller ingen trille om de er unødvendige, da jeg så denne måtte jeg bare ha den. Dette er ponpon-lagere. De består av fire deler som du setter sammen to og to i to halvsirkler, så surrer du garnet rundt, setter sammen delene til en del og klipper rundt, knyter rundt og se der… en ponpon. Tro det eller ei men dette går mye raskere enn de gode gamle pappringene. Mitt sett består av ponpon-lagere i fire størrelser.

 

5 Comments

 1. Hehe jeg hadde ikke gjetta hva det var ut fra bare bildet!

 2. De var da bare geniale!!!!
  Det har vært veldig morro å være med på Exhibitionist, Maya!

 3. Så smarte! Visste ikke at sånne fantes, jeg. Jeg bruker papp og kjøkkenglass som mal og tegner og klipper hver gang jeg trenger å lage en dusk…

 4. Hi-hi. Sånne har jeg også. Tror jeg har brukt dem 2 ganger. (Men jeg har ikke laget dusker på noen annen måte heller altså.)

  Jeg skjønner ikke hvorfor du har sånne problemer på linker på bloggen min. Er det hver gang eller bare nå i dag? Jeg tok nemlig vekk en widget i går.

  Jeg har ikke glemt Exibisjonist 6 – jeg har bare ikke klart å løse oppgaven enda.

 5. Disse ser da utrolig smarte ut! Jeg gidder aldri lage pomponger jeg, fordi jeg bruker pappskivemetoden og det tar såååå lang tid…

Leave a Reply

Comments are closed.