Exhibitionist – Challenge 5

This week I asked everybody to show what they are working on at the moment. Until now the response I’ve received concerning the challenges has only been positive, but this one turned out to be a tricky one. One participant told me that this challenge made her feel guilty for having so many projects stored in her closet. I’m sorry if that is the way people feel, because that was not my intention at all. But let’s face it, if you are a truly knitaddict it does have some consequences, being broke and starting a lot of projects simultaneously are some of them. My thought was that showing our WIPs and UFOs might help us make status over our projects, which ones to finish and which ones to frog. I allways find looking at other peoples projects very inspiring, and that was my goal for this challenge – inspiration.

Now I’m like most other knitters, and even if I’m living in London for just a year, I’ve still managed to build quite a collection of projects. Ok (deep breath) here we go. At the moment I’m trying to finish the baby sleepingbag as fast as I can, and as you can see on the pic it’s just the finishing left. Simultaneously I’m working on my Plum Perfectica dress, which is the project I enjoy most working on at the moment. As soon as I’m done with the sleepingbag I’ll continue on my pink cardi which has been put on hold for quite a while, I can’t wait to continue, the basketknitting is so much fun and the Debbie Bliss yarn is very soft and lovely to work with. Then there is the never ending Pinwheel sweather, at least I’ve started on one of the arms. I find this project incredible boring, so I just pick it up when there is something keeping me from working on other projects, like when I run out of yarn or don’t have the equipment needed at the moment. Finally there is the Sea sweather, oh how I love that yarn, but everything else turned out really bad with this project. I don’t know where my eyes were when I measured and calculated this project cause nothing came out right. The plan is to frog it when I get the time, and then turn the yarn into something beautyful, as it deserves.Denne uken har jeg spurt deltakerne om hvilke prosjekter de jobber med for øyeblikket. Noen mente at en slik oppgave ville vekke den dårlige samvittigheten vår, og hvis det er sånn så beklager jeg, for det var ikke min intensjon i det hele tatt. Poenget mitt var at dette kanskje kunne hjelpe oss med å gjøre opp status og med å ta noen avgjørelser, hvilke prosjekter man skal gjøre ferdig og hvilke som skal kasseres for godt. Jeg henter masse inspirasjon når jeg kikker på andres prosjekter og det var selvfølgelig også et mål med denne oppgaven – inspirasjon.

Ok, så er det min tur. Det jeg prøver å få gjort ferdig så snart som mulig er kjøreposen, og der står det ikke så mye igjen. Samtidig så jobber jeg med Purple Perfectica kjolen min. Så snart kjøreposen er ferdig skal jeg kaste meg over den rosa omslagsjakken, den har fått en lang pause nå, og jeg kan ikke vente med å komme igang igjen. Sirkeljakken blir visst aldri ferdig, og det er fordi den er så vannvittig kjedelig å holde på med. Den har endt opp som et “reserveprosjekt” som jeg bare tar fram når noe forhindrer meg i å jobbe på de andre prosjektene, som at jeg har gått tom for garn eller noe. Sea genseren har jeg bestemt meg for å rekke opp, der har alt bare blitt helt feil. Jeg syns det garnet er så fantastisk flott og da fortjener det å bli brukt til noe fantastisk også, jeg må bare finne ut til hva.

 

5 Comments

 1. Ja, det er godt å se andres prosjekter som er blitt til UFOèr. Mine var små i forhold til dine………..!
  Flere har kommentert på siden min, og sier jeg er modig som tør å vise frem mine uferdige prosjekter……….hi hi….Måtte jo si det var er oppgave jeg MÅTTE svare på, da! Men morsomt er det. Synd det bare gjenstår 1 oppgave.
  Men kan vi ikke bare gjøre som med TEMA hos meg, at det er mulig det skjer noe nytt i løpet av året…ikke sant?
  Håper du har kost deg i påskefridagene……..!

 2. It’s a good one Maya – It caused me to take stock of my old projects and label a couple as UFO’s and done for – destined to be frogged. Which left me with less than I thought – I can’t wait to see your plum dress & especially the pinwheel sweater – your projects look great!!

 3. Godt å se at det er flere enn meg som har noen skammens prosjekter liggende. Takker samtidig for den siste utfordingen – den blir virkelig en nøtt – og ønsker deg en fin uke.

 4. Den siste ukes Exhibitionist var vrien. Jeg vet ikke om jeg har klart det. Det får du bedømme……………………

 5. Ja denne ukens utfordring var virkelig en utfordring! Må tenke litt på den jeg.. 🙂
  For øvrig takk for at du arrangerte dette, morsomt har det vært 🙂

Leave a Reply

Comments are closed.