It’s done!

Nemi’s poncho is finally finished! There isn’t so much to tell since I’ve written about the project earlier here, here and there. It is also mentioned in the previous post. There are some things I’m not quite happy about, I improvised the poncho and so the hood came out way too big, almost as huge as the poncho itself. Note to my self: it is always wise to count the stitches. And even though the end result was really shiny and soft, I will never ever knit a large garment in this yarn again; it splits up easily and is a nightmare to knit with. The main thing is that the receiver is very happy and totally in love with her new poncho, no wonder I named the project ”To the most beautiful girl in the world”.

Nemi sin poncho er endelig ferdig! Det er ikke så mye mer å si om dette prosjektet, jeg har jo skrevet om det tidligere her, her og der. Jeg nevnte det jo også i forrige innlegg. Det er et par ting jeg ikke er så fornøyd med, ponchoen er improvisert og dermed kom hetta ut mye større enn jeg hadde tenkt, den er nesten like stor som ponchoen i seg selv. Og selv om det endelige resultatet ble virkelig mykt og skinnende så kommer jeg aldri til å strikke et stort plagg i dette garnet igjen, det deler seg lett mens man strikker og er ordentlig slitsomt å arbeide med. Hovedsaken er uansett at mottaker er fornøyd og fullstendig forelska i den nye ponchoen sin, ikke rart at jeg navnga prosjektet ”To the most beautiful girl in the world.”

 

5 Comments

 1. Flott poncho til en nydelig jente. 😀

 2. Takk for kommentar på bloggen min! Jeg er ganske imponert selv over de 5 sjalene. Tror neppe jeg kommer til å slå rekorden i måneden som kommer. Har riktignok et sjal av pinnene i morgen tenker jeg, men så har jeg tenkt å begynne på Still light tunic… Vakker!!!! Men ja, jeg må strikke et sjal til før 26 juni, for det skal jeg ha på meg i et bryllup til en vennepar av oss. Så det blir 2 sjal tenker jeg. Med mindre jeg blir fryktelig inspirert, kan ikke love noe=P

  Så herlig ponchoen ble!!!! Knalle og deilige farger sammen!!! Og skjønn jente! Heldig med de begge vil jeg si;)
  Klem
  – Gakka

 3. Pochoen ble i hvert fall super. Fargene er nydelige og modellen bare skjønn!!

 4. I actually like the hood. I thought it was purposeful …

 5. Adorable!

Leave a Reply

Comments are closed.