Trying it on 2

In addition to Nemi’s poncho this is the other project that keeps my needles warm and busy these days. Finally I got around to start on something for ME! Im knitting Giselle by Marnie MacLean. I fell in love with this sweater as soon as I saw it! To be honest, I think this is one of Marnie’s first published patterns, and it is a mess. You have to read through it a few times to get it, but so far I think it is worth it. It’s not difficult and I still love how the sweater looks. I’m doing the full length version with crocheted trim, planning to use a bright red colour for the trim. The yarn I’m using is different from what is called for in the pattern, I’m using the incredible soft Mirasol Alpaca in a lime/mustard green by Du Store Alpakka, knitting on size 4mm needles it seems like the gauge is coming out just right. I’m really looking forward to finally putting this garment on and start using it!

I tillegg til Nemis poncho er dette det andre prosjektet som holder pinnene mine varme for tiden. Endelig kom jeg så langt at jeg fikk satt i gang med noe til meg selv! Jeg strikker Giselle av Marnie MacLean. Jeg forelsket meg i denne knytetoppen med en gang jeg så den! For å være ærlig, så tror jeg at dette er et av Marnies første publiserte mønstre, og det er temmelig rotete. Du må lese det opptil flere ganger før det blir klart hva som står der, men så langt syns jeg det er verdt det. Det er ikke et vanskelig mønster og jeg liker fremdeles veldig godt hvordan toppen ser ut. Jeg strikker den lange versjonen med heklekanting, og planlegger å bruke en klar rød farge på kantinga. Jeg strikker i et annet garn enn det som er nevnt i oppskriften, nemlig det fantastisk myke Mirasol Alpakka i en lime/sennepsgrønn farge fra Du Store Alpakka, når jeg strikker med pinner i størrelse 4mm ser det ut som om strikkefastheten blir akkurat riktig. Jeg gleder meg voldsomt til denne er ferdig og jeg endelig kan ta toppen i bruk!

 

9 Comments

 1. Jeg gleder meg også til denne er ferdig. Ser ut som en helt knall modell til deg! Stilig fargevalg også! Deilig å se noen som velger farger fremfor beige, grå og hvitt hele tiden!

  Håper du fortsatt har det fint i “nylandet”!

 2. The pattern and yarn color are gorgeous!

 3. Oh I love your top, pretty colour and pattern.

 4. Giselle er et nydelig mønster, og den fargen står perfekt til håret ditt. Dette tror jeg blir bra!

  Synd med knotete oppskrifter, spesielt for de som ikke har nok erfaring til å finne ut av det selv.

 5. Denne blir lekker!! Nydelig farge! =)

  PS! Om du vil kan ordne markører til deg selv om du ikke bor i Norge. 😉

 6. Å, den blir lekker. Og rødt og grønt til deg blir “berre lekkert”, det må jeg si.
  Jeg strikket min bolero i et annet garn (of course) som resulterte i at den ble litt stor. men gjett om den er i bruk, og alle tror jeg har kjøpt den!!!!

 7. It’s looking very nice so far. I’ve been eyeing that pattern for myself too.

 8. Your top is lovely! Thank you for your inspiring post. =)

 9. Dette prosjektet ser spennende ut 🙂 Knall farge du har valgt, ser ut som den passer deg perfekt. Og jeg må bare si det, Nemi har blitt så stor. 🙂

Leave a Reply

Comments are closed.