Another try

After having left the project far far back in the closet for a while, I finally picked it up again and finished the main part of the Pinwheel. This second time it turned out ok, it’s flat and not shaped like a bag at all. I’ve tried it on and the shape is like it’s suposed to. I’m still not sure whether I’ll keep the jacket for myself or give it away as a present, but I’m really pleased at the result so far. The original pattern is from Elann.com, and you can find it here. I’ve changed the pattern a bit considering the number of increased stitches, and I also chose to make a different edge which you can see on the detail picture below.

Etter å ha ligget bakerst inne i skapet en stund fikk jeg endelig plukket fram sirkeljakka igjen. Og etter et nytt forsøk så resultatet mye bedre ut. Se nå ligger den flatt, og fasongen blir derfor sånn som den skal. Jeg er ikke helt sikker på om dette ender opp som min type jakke, men i såfall så har jeg jo en kjempeflott jakke å gi bort, for det endelige resultatet tror jeg blir bra.

 

6 Comments

 1. Jakken blir kjempe lekker… Ønsker deg en fortreffelig uke MayaB

 2. Veldig fin jakke! Tror nok noen andre blir glad for den hvis du ikke liker den selv…

 3. En helt spesiell jakke for en helt spesiell person……..!
  Ha den på deg når du skal på strikketreffet, så ser du hva reaksjonen blir.
  Ser kjempefin ut, synes jeg!

 4. Dette er virkelig et spennende prosjekt å følge med på! Har lyst til å strikke barnemodellen selv etter hvert.

 5. Jakka er kjempefin. Designen er morsom…skkert ikke mange som har en sånn fin jakke…

  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 6. Wow! That is an awesome piece and the colors work a lot better than elann.com’s. Whether you keep it or give it away, it’s turning out fabulous.

Leave a Reply

Comments are closed.