The Great Norwegian Aran Afghan 2

I’ve just finished the second square for the afghan, just in time before the deadline tomorrow. I’ll just damp them in the morning and then they will be on their way to Norway. The pictures show the whole square and details from the pattern. I now have decided that I proudly can say that I know how to knit cables.

Jeg har akkurat gjort ferdig den andre lappen til Det Store Norske Afghanpleddet. Jeg rekker akkurat å dampe lappene i morra tidlig, før de må avgårde i posten. Bildene er av hele lappen, og av detaljer fra mønsteret. Etter å ha gjennomført dette lille arbeidet syns jeg at jeg herved kan erklære at nå har jeg lært meg å strikke fletter.

 

5 Comments

  1. Så LEKRE lapper du har laget!! 😀 😀

  2. Så flotte lapper og fletter!! Dette kan du ihvertfall. Kurvstrikkingen var nydelig også.

  3. Så flotte lapper du har laget!!

  4. Hei. Nydelig teppe, hvor kan jeg kjøpe oppskriften ? Mvh Elisabeth

  5. Hei Elisabeth
    Dette er teppelapper som jeg lagde til en konkurranse i 2007. Jeg skrev jeg ikke ned oppskrifta, så den eksisterer desverre ikke. Tenkte jeg bare skulle nevne at denne bloggen er ikke aktiv, bli med over til http://knitwithattitude.com/blog hvor jeg blogger nå.

Leave a Reply

Comments are closed.