So far so good

I’ve done my surgery and I’m out of the hospital with my plaster and crutches. I still have to stay in Norway for my first check up which is in next week, so until then I have to settle with my Mom’s couch. My ankle hurts a lot, my mood is low and I really miss my daughter and my husband, but still, so far so good, the surgery is done and at least I get to do a lot of knitting.
I’m quite frustrated over the quality of my pictures, but if I’m going to show you something while I’m in Norway it has to be with the help of my mobile phone. I also have to use an editing program which I’m not used to, so the look of the pictures with the frames are not the way it is supposed to be, but again it’s better than nothing. The pictures today is of the finished dress for Nemi, and my solution for TEMA last week and the week before. The topics for those weeks were dots and hearts, and I was wondering a lot how to solve this allready having fallen behind and not being able to move around much. But my mother-in-law came to see me after the surgery and look what she gave me, white chocolate in a bag with hearts. I had to hurry and take the picture cause as you probably have guessed, the chocolate dissapeared quickly. This week’s topic is nostalgia, which shouldn’t be too difficult since I’m living in my Mom’s house.

Nemikjole

TEMA

Operasjonen er heldigvis over og alt har gått bra så langt. Jeg får ikke lov til å reise tilbake til England før etter første kontroll som er i neste uke, så frem til da får jeg smøre meg med tålmodighet på mammas sofa, som har blitt mitt nye tilholdssted. Ankelen gjør vondt og jeg savner de hjemme noe forferdelig, men jeg får trøste meg med at jeg ihvertfall får strikka litt.
Jeg er irritert over at kvaliteten på mobilbildene mine blir så dårlige, men sånn må det bare være hvis jeg i det hele tatt skal få vist fram noe mens jeg er her. Bildene i dag er av den ferdige Nemikjolen (jeg har allerede sendt den hjem og har fått vite at den er flittig i bruk), og av det som skal representere TEMA for forrige uke og uka før det. TEMA var prikker og hjerter, og jeg lurte veldig på hvordan jeg skulle løse det når jeg var så lite mobil. Men så fikk jeg besøk av svigermor og se hva hun hadde med til meg, hvit sjokolade i en pose med hjerter på. To fluer i en smekk! Jeg måtte forte meg og ta bildet, for som dere sikkert gjettet så forsvant sjokoladen rimelig fort.

 

2 Comments

 1. KNALLFIN kjole!! Ja, din løsning var ikke langt unne min med prikkene… 😉
  GOD BEDRING!! 😀 😀

 2. Hei Maja! Godt å se deg tilbake i bloggen igjen!
  Håper du blir bedre for hver dag som går…………!
  Og så var det jo et hjerte på kjolen til Nemi.

  I morgen er det allerede et nytt tema, sjekk bloggen min.
  Lykke til!

Leave a Reply

Comments are closed.