Short update

I’ve gone to Norway to have some surgery in one of my ankles, and will be admitted to the hospital tomorrow. I’m trying to figure out how to get access to the internet there and also how to transfer pictures from my phone to the computer. I left my camera at home so if I want to show some pictures it has to be with the help of my phone. I really want to show you all how the Nemi Dress turned out, since it actually is finished. Anyway, if it turns out really quiet in here the next weeks, atleast you will know why.
————————————
Jeg har dratt til Norge for å ha en operasjon i ankelen min, og blir lagt inn på sykehuset i morra. Jeg prøver å finne ut av tilgang til Internett mens jeg er der, men skulle det nå bli stille her inne i de neste ukene så vet dere ihvertfall hvorfor.

 

6 Comments

 1. Håper alt står bra til! Si ifra hvis du trenger noe, så kan jeg sende noe, hvet du!!!
  Jeg tar ofte bilder med mobilen. Da sender jeg bare bildet som e-post til meg selv, og laster det opp i bildene mine fra Yahoo. Går kjempegreit, det!
  Håper du snart blir “frisk”, og god bedring til deg! 🙂

 2. Lykke til og god bedring! 😀

 3. Hej hoppas att operationen blir bra för dej…tittar just nu inom på din blogg..trevligt…Hej PIA

 4. Hej där!
  Hoppas att operationen går bra i Norge! Håller alla tänkbara tummar…
  Må så gott.. värmländskan… Kramis ngn som får vibbar mot Nordisk PSP eller något åt det hållet (fanns ju flera ;)) när hon ser bloggen 😉

 5. Da håper jeg alt står bra til med deg, Maja.

 6. Takk for tilbakemeldinga på Hobbyforum. Du har en flott blogg, og du lager de nydeligste smykkan 🙂 Håpa det går bra med ankeln din.

Leave a Reply

Comments are closed.