New Blog!

With this entry I officially open my new blog! And what a treat, on this opening day I actually have 5 entries for you to read all in all. I hope that both new and old readers will enjoy the new look of my site, I’m quite proud since it’s all designed by me, although I left the programing to my partner. I’m very pleased with the result, and to set the mood of this blog I decided to kick off with this movie. It’s from Finland and is made by a woman named Laura Neuvonen. Enjoy!
“>
Dette er den offisielle åpningen av min nye blogg, med domene og allting! For alle gamle og nye lesere har jeg lagt inn ikke mindre enn 5 innlegg som en start. Jeg er veldig stolt av det nye utseendet, jeg har laget hele greia helt selv i Photoshop, men programmeringa overlot jeg til min kjære, der er jeg helt blank. For å definere stemningen som vil være gjeldende på denne bloggen så har jeg bestemt meg for å vise dere en fantastisk film. Den er finsk og er laget av en dame som heter Laura Neuvonen. God fornøyelse!

 

11 Comments

 1. Hei Maya!
  For en flott blogg du har fått deg nå! Jeg har savnet deg, skjønner du, og det var godt du dukket opp igjen!
  Den filmen var bare nydelig!!!!!!
  Velkommen tilbake, til en prikkete uke! Vi sees!

 2. Så flott det er her. Jeg synes det er fint at du også skriver på norsk. Lettere å lese da. Lykke til med ditt nye domene.

 3. Gratulerer med ny blogg. Flott utseende. Lurer på hvor du finner sånn anti-spam word? skulle lagt inn i min, har også WordPress.

 4. gratulerer med ny side! den så kjempe flott ut, spesielt sommerfuglene. men nå har jeg en ting for sommerfugler da 🙂

 5. Gratulerer!
  Dette ser kjempefint ut!

 6. Gratulerer med ny flott blogg! L
  Kjempelekkert med strikkemaskebakgrunn! : )

 7. Jeg har lag til RSSen din i listen over bloger jeg leser! Grattis med ny blog, det er morsommere med en man har full kontroll over selv, synes jeg også. 🙂

 8. Hei så flott side du har fått deg 🙂
  Den filmsnutten var jo kjempe stilig 🙂

 9. Hei så flott side du har fått deg 🙂
  Den filmsnutten var jo kjempe stilig 🙂

  Ha en fin dag!

 10. Hei igjen!
  Håper du rekker å vise noen striper før HJERTER setter inn!
  Kjempefin side, Maya. Har skryti litt av den i bloggen min! 🙂

 11. Gratulerer med ny, flott blogg! Delikat og behagelig utseende, og jeg synes det er veldig fint at du skriver på norsk også. Går litt raskere å lese, liksom… ;o)

Leave a Reply

Comments are closed.